Комунальне підприємство "ЛУБЕНСЬКА ЛІКАРНЯ ІНТЕНСИВНОГО ЛІКУВАННЯ" Лубенської міської ради

Ви завітали на сайт мережі закладів охорони здоров'я Полтавської області

Засідання Госпітальної Ради Західного госпітального округу

| Прокоментуй!

13 червня 2019 року на базі КНП «Хорольська ЦРЛ»  відбулося засідання Госпітальної ради західного госпітального округу. На засіданні були присутні В.П.Лисак директор Департаменту охорони здоров’я Полтавської облдержадміністрації, В.М. Ждан ректор УМСА, К.Іщейкін депутат Верховної ради. Очолив проведення засідання голова Госпітальної ради Михайло Виноград.

В порядку деному стояли такі питання:

    • Реформування галузі ОЗ Полтавської області в рамках пілотного проекту.
    • Організація охорони здоров’я  населення Хорольського району в умовах реформування галузі охорони здоров’я.
    • Про співпрацю органів місцевого самоврядування з КНП «Хорольської ЦРЛ»
    • Про організацію лікувально-консультативної та профорієнтаційної роботи ЛПЗ західного госпітального округу Полтавської області та Української медичної стоматологічної академії.
    • Про організацію та надання акушер гінекологічної допомоги населенню Оржицького та Пирятинського районів з урахуванням можливостей ЛПЗ західного госпітального округу Полтавської області.

По першому питанню виступили В. Лисак  та К.Іщейкін.
Цікавим був виступ голови Хорольської РДА Л. Звірко.
З пропозицією про надання  ЛПЗ ЗГО лікувально-консультативної та профорієнтаційної допомоги виступив ректор УМСА В. Ждан.
Однак головний акцент був направлений на вирішення питання  про організацію та надання акушер гінекологічної допомоги населенню Оржицького та Пирятинського районів.
Підсумком роботи стало ухвалення рішення Госпітальної ради ЗГО про припинення роботи пологового відділення  КНП «Оржицька ЦРЛ».

Напишіть відгук

Обов'язкові поля позначено * зірочкою .