Комунальне підприємство "ЛУБЕНСЬКА ЛІКАРНЯ ІНТЕНСИВНОГО ЛІКУВАННЯ" Лубенської міської ради

Ви завітали на сайт мережі закладів охорони здоров'я Полтавської області

Засідання Медичної ради за підсумками І півріччя 2018 року

| Прокоментуй!

26 липня 2018 року у конференцзалі поліклініки для дорослих була проведена розширена Медична Рада Лубенської КЦМЛ за підсумками діяльності за І півріччя 2018 року.

На медраді були присутні головні лікарі ЛПЗ міста, завідувачі відділеннями, завідувачі амбулаторій ЗПМС міста, КМП «Центр ПМСД Засульської сільської ради», КНП «Лубенський районний Центр ПМСД», старші медсестри, профком.

Були розглянуті наступні питання:

  1. Результати роботи комунальної Лубенської центральної міської лікарні за І півріччя 2018 року. (Доповідач – головний лікар Лубенської КЦМЛ С.М. Наталенко)
  2. Аналіз надання амбулаторно-поліклінічної допомоги населенню міста та району за І півріччя 2018 року (Доповідач – заступник головного лікаря з поліклінічного розділу роботи О.В. Сиченко)
  3. Аналіз захворюваності з тимчасовою втратою непрацездатності за підсумками роботи за І півріччя 2018 року. (Доповідач – заступник головного лікаря з експертизи тимчасової непрацездатності С.М. Гуц)
  4. Надання медичної допомоги дітям та матерям міста та району за І півряччя 2018 року ( Доповідачі – міський педіатр В.О. Пушко, завідувач акушерсько-гінекологічного відділення Т.О. Герман)
  5. Аналіз використання ліжкового фонду за І півріччя 2018 року (Доповідач – заступник головного лікаря з медичної частини В.М. Колода)

Напишіть відгук

Обов'язкові поля позначено * зірочкою .