Комунальне підприємство "ЛУБЕНСЬКА ЛІКАРНЯ ІНТЕНСИВНОГО ЛІКУВАННЯ" Лубенської міської ради

Ви завітали на сайт мережі закладів охорони здоров'я Полтавської області

І місце на ХІІ фестивалі мистецтв “ДУШІ КРИНИЦЯ”

| Прокоментуй!

Вже 12 років поспіль до мальовничої Диканьки з’їжджаються медики  з усіх куточків Полтавщини,  щоб прийняти участь в яскравому святі художньої самодіяльності – обласному фестивалі мистецтв «Душі криниця» серед медичних закладів  Полтавської області, який кожного року організовує  та проводить Полтавська обласна організація  профспілки працівників охорони здоров’я України.


Так і цього року 19 травня колектив Лубенської КЦМЛ, продемонструвавши свої таланти, втретє поспіль посів І місце у конкурсній програмі фестивалю та довів, що лубенські медики талановиті не лише у лікуванні людського тіла. Вони щиро дарують задоволення нашій душі.


Програма конкурсу передбачала виступи у вокальному, хореографічному, хоровому, музичному, театральному та розмовному жанрах. Тож колектив нашої лікарні, окрім першого місця, завоював ще не одну відзнаку. Він був нагороджений дипломами першого ступеню у театральному та музичному жанрах. Аматорський колектив “Золота перлина” (художній керівник Володимир Котюх) отримав диплом другого ступеню у хоровому жанрі.


Тож бажаємо нашим талановитим медикам натхнення, творчої наснаги та численних перемог у майбутньому!

Напишіть відгук

Обов'язкові поля позначено * зірочкою .